Välkommen till Corelli Design - Vi gör cykling personligt!

Köpvillkor

Priser

Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK) Moms ingår 25%. Pris och fraktkostnader framgår tydligt under beställning.

Ytterligare kostnader vid T.ex. momshöjningar eller valutaförändringar anges tydligt i webbshopen.

 

Leveranstid

3-5 arbetsdagar för lagerförda produkter. Skulle produkten vara slut i laget så meddelar vi dig självklart detta.

 

Leveransvillkor

Alla köp hos oss skickas med posten. Vi ansvarar för produkten fram till dess att den når dig. Orderbekräftelse skickas till din angivna e-postadress i beställningen. Ej uthämtad vara (14d) returneras till oss och du blir fakturerad för leverans- och administrationskostnader för postbefordran och returneringen av varan. (ca. 100kr). Observera att ej uthämtade varor inte omfattas av ångerrätten.

 

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har du 30 dagars ångerrätt från den dagen du mottagit din vara. Har du gjort en specialbeställning som anpassats individuellt så är ångerrätten ett avtal som diskuteras mellan säljare och köpare.

Vill kunden returnera sin vara gör man det enkelt via en retursedel som medföljer i paketet, denna är inräknad i fraktavgiften.

Varan returneras oanvänd och i nyskick. Återbetalning sker inom 5-7 arbetsdagar dagar från den dagen vi mottagit varan. Återbetalningen omfattar alla kundens kostnader för ordern, exklusive returfrakt.

 

Reklamationer/Garanti

Är paketet skadat och du finner en direkt synlig skada på varan skall detta anmälas direkt på posten/utlämningsstället. Andra skador anmäler du till oss via e-mail (inom 7 dagar från att du mottagit leveransen) och returnerar varan (retursedeln). Du kompenseras för returfrakten och återbetalning sker inom 5-7 arbetsdagar. Att varan inte blivit utsatt för oaktsamt handhavande är en förutsättning för reklamationen detsamma gäller normalt slitage.

 

Upphämtning

Befinner du dig i Stockholms området så finns möjlighet att klicka i rutan ”hämta själv” vid checkout. Upphämtning sker i Södertälje, kontakt om passande tider skickas via mejl.

 

Kontaktuppgifter

info@corellidesign.com

Senaste från Instagram

Copyright 2015 Corelli Design. Hemsida av Pencilbox.se